Hirdetés

Multitaskingra is képes lett a HoloLens



|

A szoftverfrissítés támogatja a Bluetooth-alapú egereket és új hangutasításokat tartalmaz.

Hirdetés

A Microsoft márciusban küldte ki a HoloLens első fejlesztői verzióit, most pedig itt van a 3000 dolláros AR-headsetekhez az első komoly frissítés

Hirdetés

Az új szoftverfrissítés támogatja a multitaskingot, továbbá a Bluetooth-alapú egereket és új hangutasításokat. 

A HoloLens ennek megfelelően egyszerre több appot is tud futtatni. Bár játék és videózás közben ennek sok haszna nincs, egyéb programoknál jó hír, hogy az asztali gép nyújtotta lehetőségek itt is rendelkezésre állnak. Jelenleg három appot tud párhuzamosan futtatni az eszköz. 

Az Edge böngésző a HoloLensen immáron kezeli a lapokat is, illetve több ablak is nyitható, vagyis az asztali élményhez közelít a böngészés. 

Frissült a Fotók app, a hologramok pedig már úgy forgathatóak, hogy ha rájuk nézünk, és azt mondjuk, "face me". A "bigger" és a "smaller" utasításokra a méretük változik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.