Hirdetés

Műszerfalat a Windowsba!



|

Operációs rendszerünk funkcióit egyetlen programmal is összefoghatjuk.

Hirdetés

Indulás után megjeleníti a futó folyamatokat, és lehetővé teszi, hogy bármelyiket kilőjük, vagy átállítsuk a futási prioritását. Az Admin menübe a rendszergazdák számára hasznos segédprogramok kerültek; némelyik ismerős lehet a Vezérlőpultról, de van jó pár olyan is, amelyet csak a Futtatás panelről vagy parancssorból indíthatnánk el. Képes a Windows termékkulcsának visszanyerésére is.

 

xysyspad.jpg

 

A Directoriesban a fontosabb rendszermappákat nyithatjuk meg egy kattintással, a Network jó néhány parancssorból meghívható, hálózatkezeléssel foglalkozó programot tartalmaz, míg a System különböző diagnosztikai és más rendszerközeli eszköz gyors elérését kínálja. Nagy segítség lehet betegeskedő rendszerek problémáinak felderítésekor, illetve kezdő rendszergazdák „Súgójaként".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.