Hirdetés

MyPhoneExplorer, a telefonos mindenes



|

Sony Ericson mobilunk igazi kommunikációs központtá válhat egy ingyenes program segítségével

Hirdetés

Napjaink mobiltelefonjaival már nemcsak telefonálni, hanem fényképezni, zenét hallgatni, játszani is lehet, és ezek az adatok telefonunk memóriakapacitásáig feltölthetők a készülékbe. Amikor fogytán a szabad tárterület, egyes dolgokat törölnünk vagy mentenünk kell. Minden telefongyártótól ingyen letölthetjük a szükséges kezelőprogramot – de léteznek alternatív megoldások is! Ilyen például a Sony Ericsson modellek tulajdonosainak készült ingyenes, magyarul is értő MyPhoneExplorer, amelynek kezelése letisztult, egyszerű, és önmagában teljesen kiválthatja a telefon mellé kapott szoftvereket.

 

Csatlakozzunk!

Természetesen a program akkor használható eredményesen, ha telefonunkat már felismerte számítógépünk – bár egyes típusoknál elég, ha egy ismert módon csatlakoztatjuk, és máris létrejön a kapcsolat. Ezt telepítés után érdemes megadnunk, különben váratlan meglepetések érhetnek. A beállítások meghatározásában könnyen kezelhető segítséget kapunk: ez feltérképezi, milyen módon és mekkora sebességgel csatlakozik a telefon, és gondoskodik arról, hogy az optimális értékek legyenek megadva. Az állandó kapcsolat fennmaradásához viszont magunknak kell kiválasztani a szükséges opciót, különben a program időnként elfelejti a telefont.

 

myphone.jpg

 

A készülék típusától függően többféle szinkronizálást végezhetünk el, akár a telefon idejét is hozzáigazíthatjuk a világórához, amennyiben ezt szolgáltatónk nem tenné meg. Ezeket a műveleteket a program bekapcsolására is időzíthetjük, és a legközelebbi programindításkor automatikusan indul a szinkronizálás is. Természetesen nemcsak automatikusan, hanem kézzel is elvégezhetjük a csatlakoztatást és a leválasztást.

 

Egyszerű külső extrákkal

myph_sms.png
Alapértelmezésként a telefonkönyv nyílik meg, amelyet mindenképpen érdemes szinkronizálni, mert pár kényelmi funkcióhoz elengedhetetlen a helyi telefonkönyv. Például hívásokat kezdeményezhetünk, SMS-t küldhetünk, vagy éppen könnyebben szerkeszthetjük meg partnereink adatait. SMS-t a PC-ről küldeni jóval egyszerűbb és kényelmesebb, mindemellett számos extra funkciót is bekapcsolhatunk a párbeszédablakban, mint például a felugró (Flash) SMS vagy a válaszkérés. Az SMS típusa ugyancsak automatikusan választódik ki a begépelt karakterektől függően, tehát hosszabb üzeneteknél ne használjunk speciális és hosszú ékezetes betűket. A gépről kimenő, illetve az oda bejövő hívásokat naplózhatjuk, elmenthetjük, és amennyiben telefonunkat kábellel kötöttük össze a géppel, használhatjuk bluetoothos fejhallgatónkat a beszélgetéshez, a telefon felemelése nélkül.

 

Ha készülékünk kínál naptárfunkciókat, akkor elég bejegyeznünk a szükséges időpontokat a gépen, majd ezt áttölthetjük, hogy mindig naprakészek legyünk. Ugyanígy lehetőségünk van az ébresztés, a jegyzetek vagy az üzenetek szinkronizálására. Eddig szinte bármelyik hasonló program ismerte ezeket a műveleteket, de a MyPhoneExplorer még pár extrát is fel tud mutatni! A képek és videók lementése ugyan nem ebbe a kategóriába tartozik, de például a játékok feltöltése már igen. Legtöbbször csak a telefonra érkező játékokat tudjuk telepíteni, de ezentúl – ha az interneten találunk egy ingyenes Java-alapú játékot vagy kisalkalmazást – egyetlen kattintással telepíthetjük a szoftverből. Még olyan hasznos funkciókat is megemlíthetünk továbbá, mint a telefoninformációk megjelenítése, illetve a memóriafoglaltság vagy a profilok beállítása.

 

myph_szervez.png

 

 

Adatok

  • Sony Ericsson telefonok kezelése
  • Magyar nyelvű felület
  • Teljes körű telefonmenedzser
  • Java-alkalmazások telepítése
  • Fejlett SMS-küldés
  • Szinkronizálás az Outlook, az Outlook Express és a Thunderbird címjegyzékeivel
  • Ingyenes

 

Értékelés

Előny: Szinte mindent tud, ami egy telefon menedzseléséhez szükséges

Hátrány: Kizárólag Sony Ericsson típusokhoz használható

Teljesítmény: 95

Szolgáltatás: 95

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.