Hirdetés

Nagy baj van az iOS 10.1.1-gyel



|

Egyre többen panaszkodnak arra, hogy az akkumulátor rohamos tempóban merül.

Hirdetés

Minden rendszerfrissítésnél előfordulhatnak hibák, elvégre egy operációs rendszer nem néhány egyszerű sorból áll - a nagyobb frissítések pedig problémákat is hozhatnak magukkal. 

Hirdetés

Az Apple iOS 10.1.1-es verziójában azonban van egy hiba, amely egyre nagyobb kellemetlenséget jelent. Rohamtempóban nő azoknak a száma, akik arra panaszkodnak, hogy az iOS 10.1.1 mellett a készülékük nagyon gyorsan merül, nagyjából 30 százalékos töltöttség mellett pedig kikapcsol, és utána lemerült akku miatt nem kapcsolható be. 

A töltőre csatlakoztatva néhány másodperc után aztán ismét 30 százalékot jeleznek az eszközök. 

Olyan felhasználó is volt, aki éjszakára mindig kikapcsolja az okostelefonját. Legutóbb ezt 80 százalékos töltöttség mellett tette meg, azonban reggelre teljesen lemerült a készüléke. A töltőn aztán 30 százalékot mutatott. 

Állítólag sem az iOS 10.1-re, sem a 10.2 bétára váltás nem oldja meg a hibát. Az Apple hivatalosan egyelőre nem ismerte el a problémát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.