Hirdetés

Nagy frissítést kaphat tavasszal a Windows 8.1



|

Ezzel együtt bemutatkozhat az egységes Windows Áruház is.

Hirdetés

A The Verge exkluzív értesülései szerint a Microsoft továbbra is veszett tempóban kívánja keverni a lapokat, a Windows 8.1 most október közepén való elérhetővé tétele után a vállalat már jövő tavasszal újabb fontos változtatásokat kíván eszközölni.

Hirdetés


Két fontos frissítés van láthatáron: egyrészt Redmond kiadhatja okostelefonokra a Windows Phone 8.1 operációs rendszert, emellett pedig valamiféle nagyobb frissítést kaphatnak a Windows 8.1 és Windows RT 8.1 rendszerek is. A három szervizcsomag közös nevezőjét elméletileg az egységes Windows Áruház fogja adni, jelenleg a Windows és Windows Phone teljesen különálló programboltokat használnak.


Szintén érdekes, hogy a pletykák szerint idővel elméletileg össze fog olvadni a Windows 8.1 / RT és Windows Phone kódbázisa. Ennek az lenne az előnye, hogy bármilyen típusú Windowst futtató eszközre is indulna meg egy modern felületű program fejlesztése, utána minimális megerőltetéssel elérhetővé lehetne tenni a más típusú készülékeken is; a legjobb esetben csak pár jelölőmezőt kellene kipipálni a fejlesztői környezetben.


(A kép forrása: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.