Hirdetés

Nagy Microsoft Béta-nap



|

Megjelent a Windows Server 2008 RC0, a Vista SP1 Beta 1 és az XP SP3 Beta 1.

Hirdetés

A Microsoft partnerei és felhasználói nem csak a Windows Szervert próbálhatják ki, de bepillantást nyerhetnek a merőben új Windows Szerver Virtualizációba is. Az utóbbihoz jelenleg a virtualizációs megoldás CTP (Community Technology Preview) verzióját használhatják.

 

A Microsoft a mai napon kiadta Windows Vista SP1 Beta 1 verzióját egy 12 ezres tesztelői kör számára. Ez a verzió főként a megbízhatóságot és a teljesítményt érintő kérdésekre jelent megoldást, továbbá támogatja az új típusú hardvereket és több új keletű szabványt is. Az SP1 több rendszer-felügyeleti, telepítési és támogatási kérdést is megold. A Windows Vista SP1 mellett a Microsoft bejelentette, hogy a Windows XP SP3 beta verzióját kiadta a különféle nagyvállalati és OEM partnerei számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.