Hirdetés

Nagy siker a Nintendo első okostelefonos appja



|

A Miitomo három nap alatt több mint 100 millió felhasználót szerzett.

Hirdetés

Jól nyitott az okostelefonok világában a Nintendo, amelynek az első appja sikernek bizonyult. Japánban az iOS-es toplisták élén van a Miitomo. 

Hirdetés

Az indulás annyira jól sikerült, hogy a Twitteren elárulták, az első három nap során több mint 100 millió felhasználó kezdte el használni az appot. 

Bár eredetileg mindenki egy játékot remélt elsőre a Nintendo fejlesztőitől, a Miitomo igazából egy üzenetküldő. 

Minden felhasználónak meg kell terveznie a saját Miijét, vagyis avatarját. Az üzeneteket egymásnak ezeken keresztül lehet küldeni. Az app ingyenes, a bevételekről viszont gondoskodott a Nintendo: lehet ruhákat és kiegészítőket vásárolni a karaktereknek. 

A Nintendo már korábban leszögezte, hogy az okostelefonos világ nem csak egy újabb platform lesz, amelyre megjelennek a jelenlegi játékaik. A Miitomo sikere még nagyobb lehet, ha más országokban is elindul, ráadásul a Japánban népszerű Line-t már most legyőzte. 

A következő okostelefonos app nem üzenetküldő lesz, hanem játék: az ígéretek szerint az egyik jól ismert Nintendo-karakterről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.