Hirdetés

Nagyon gyors az Internet Explorer 11



|

Teljes GPU-gyorsítást kapott a JPEG képek megjelenítése.

Hirdetés

A Windows 8.1 előzetesében a korábbi híreknek megfelelően már az Internet Explorer 11 béta verziója üzemel, szerencsére a Microsoft tájékoztatása szerint – valamikor a jövőben – a Windows 7-et használók is megkapják a szoftvert.


A böngészőben számos újítás kapott helyet a pozitív fogadtatásban részesült elődjéhez képest: a redmondiak egyrészt tovább folytatták a különféle HTML5-ös elemek integrációját (bár ezen a téren jócskán van mit behozni a riválisokhoz képest), továbbá a szoftver támogatja a WebGL-t is. Sajnos gyors tesztjeink során jó néhány demó nem működött megfelelően, ugyanis a hibaüzenetek alapján az IE11 implementációja nem támogat különféle függvényeket. Viszont ahol nem akadt probléma, ott villámgyorsan renderelt a böngésző.


Kapcsolódó érdekesség, hogy az Internet Explorer 11 a JPEG képek megjelenítését teljesen GPU-gyorsított módon oldja meg, amely rendkívül szembetűnő sebességbeli előnnyel jár a sok fotót tartalmazó weboldalakon; majdnem tükörsimán lehet vele görgetni még a Flickren is.

 


További főbb újdonságok: teljesen megújultak a fejlesztői eszközök, támogatott a Google SPDY protokoll, hatékonyabbá vált a nem aktív fülek erőforrásainak kezelése, a weboldalak kitűzhetőek az Alkalmazások képernyőre (Windows 8.1 esetén), az egeres használatra kitalált menük jobban használhatóak érintőkijelzőkön, akár 100 megnyitott böngészőfül kezelése, a kedvencek és mentett jelszavak eszközök közti szinkronizálása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.