Hirdetés

Nagyon komoly driverfrissítésen dolgozik az NVIDIA



|

A DirectX 12-t kihasználó játékok teljesítményét fokozza majd az új meghajtóprogram.

Hirdetés

Az NVIDIA a jelentések szerint egy komoly driverfrissítésen dolgozik, amely ha megérkezik, fokozza majd a teljesítményét azoknak a játékoknak, amelyek kihasználják a DirectX 12 lehetőségeit. 

Hirdetés

A vállalat a legnagyobb játékfejlesztő cégekkel munkálkodik azon, hogy a DirectX12-es teljesítményt akár 16 százalékkal is megemelje a legutóbbi AAA-s címeknél. 

Ide sorolható a Gears of War 4, a Hitman (2016), a Rise of the Tomb Raider, a Tom Clancy's The Division, de még az Ashes of the Singularity is profitál majd az új driverből. 

Az NVIDIA a GeForce GTX 1080 Ti bemutatóján ráadásul arra is kitért, hogy a Pascal és a Maxwell GPU architektúrái képesek a tile-alapú renderelésre, amely sokat javít a videomemória sávszélességének a kihasználásán. 

Mivel a GeForce GTX 1080 Ti már ebben a hónapban megjelenik, ezért minden bizonnyal az új meghajtóprogramok érkezése is közel van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.