Hirdetés

Nagyot húzott a Nova Launcher



|

Az 5.1 bétájában az appok kitűzői már nem csak egyszerű számok lehetnek.

Hirdetés

Az Android platform egyik, ha nem a legnépszerűbb launchere a Nova Launcher, amelynek immáron van egy újabb béta verziója, érdekes újdonsággal. 

Hirdetés

A Nova Launcher 5.1 bétája dinamikus kitűzőkkel újított, amelyek az appok ikonjai mellett jelennek meg. Immáron bárki használhatja ezeket, aki telepíti az aktuális bétát. 

Az effajta kitűzők némi extra információval hivatottak szolgálni: megmutatják például, hogy egy adott appban hány üzenet vár minket. Kissé persze félrevezetőek, elvégre lehet, hogy mindet ugyanaz a személy küldte, azt viszont nem tudjuk, hogy kicsoda. 

Az új Nova Launcher ezért a képekre fókuszál a számok helyett. A dinamikus kitűzők az értesítési sávból szedik ki a képeket, ami azt jelenti, hogy az üzenetküldők mellett nem számokat, hanem a feladók fotóit látjuk, a zenei appoknál az albumborítókat, stb... 

A mappáknál is él az újítás, vagyis egy egyszerű szám helyett inkább az app ikonját látjuk, amelyben valamilyen értesítés vár. Értelemszerűen az új funkció mellett a régi, számos megoldás is használható marad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.