Hirdetés

Nagyra nőtt az Amazon alkalmazásboltja



|

Ennek ellenére 200 000 alkalmazással messze elmarad az Apple és a Google áruházaitól.

Hirdetés

Az Amazon a befektetők legnagyobb örömére immáron azzal büszkélkedhet, hogy az alkalmazásboltja több mint 200 000 appot kínál. Az áruház az elmúlt egy évben majdnem a háromszorosára hízott, és közel 200 országban elérhető. 

Hirdetés

Annak ellenére, hogy Jeff Bezos ügyvezető az Amazon többi szolgáltatásával is igyekezett dicsekedni, a tőzsde nem reagált túl jól a hírekre. A bejelentések hatására az Amazon részvényeinek az árfolyama majd 4 százalékkal csökkent. 

Az Amazon alkalmazásboltja eredetileg 2011 márciusában startolt el, 3800 alkalmazással. Kevesebb mint egy év alatt túllépték a 100 000-es kínálatot, ugyanakkor az Apple-t és a Google-t nagyon nehéz lesz utolérniük. Az appok piacán meghatározó vállalatoknál az Apple már egy ideje több mint 1 millió programot kínál, de tavaly a Google Play áruháza is elérte ezt a bűvös számot. Az Amazon a saját védelmében azt mondta, a minőségre koncentrálnak, és nem a mennyiségre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.