Hirdetés

Napi tipp: Aero-probléma? - uxsms újraindítása



|

Ha Aeroval kapcsolatos hiba merül fel, egy egyszerű paranccsal orvosolhatjuk a bajt.

Hirdetés

Ha a Windows 7-ben Aeroval kapcsolatos hiba merül fel, egy egyszerű paranccsal orvosolhatjuk a bajt. Az ilyen jellegű problémák megoldásához valójában az uxsms szolgáltatás újraindítására van szükség - ez többféle módon is elvégezhető.

 

A legegyszerűbb azonban a Restart uxsms nevű kiegészítés használata. Ezt a fájlt kell letöltenünk, majd a tartalmát telepítenünk. Ezután - engedélyezést követően - a Registrybe is bekerülnek a szükséges beállítások, a Restart uxsms parancs pedig az Asztal és az Intéző jobb egérgombos menüjében lesz megtalálható. Segítségével az Aeroval kapcsolatos problémák gombnyomásra orvosolhatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.