Hirdetés

Napi tipp: Appetizer - dokk Windows alá



|

Az Appetizer egy újabb alkalmazásindító program, Windows alá.

Hirdetés

Számtalan dokként szolgáló programot ismerünk, a most bemutatott változat neve Appetizer. Az ingyenes program képes alkalmazásindító ablakként vagy dokként az Asztalba beépülni. Lehetőséget ad a parancsikonok és könyvtárak egy dokkba való rendezésére. Teljes mértékben testre szabható, skinekkel is, több nyelvet támogat.

 

Támogatja a pluginokat, két skinnel kapjuk meg alapesetben, a dokk mérete változtatható, és az ikonok elrendezése is, valamint azok mérete. Az ikonok cserélhetőek, van benne drag-n-drop funkció, és gyorsbillentyűvel el is rejthetjük a dokkot. További információ és letöltés a fejlesztő weboldalán található a nyílt forráskódú alkalmazásról.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.