Hirdetés

Napi tipp: AVG LiveKive - 5 GB ingyenes, biztonságos tárhely



|

Mentési célokra is használható, titkosított tárhely az AVG-től.

Hirdetés

Az AVG az elmúlt napokban elindította LiveKive nevű szolgáltatását, amely egy online mentési és megosztási célokat szolgáló tárhely a biztonsági cégtől. A LiveKive nem csak adattárolásra ad lehetőséget, de fájlok megosztására és szinkronizálására is, bármilyen eszközről. Az AVG a Dropbox fölé licitál, ugyanis míg utóbbi 2 GB tárhelyet biztosít, addig az AVG 5 gigabájtot ad, ingyenesen.

 

Aki többre vágyik, évi 50 dollárért 25 gigabájt férőhelyet kap, 80 dollárért pedig korlátlan kapacitás áll a rendelkezésére. A LiveKive képes automatikus adatmentésre is, és csupán azokat a fájlokat menti le újra, amelyek változtak. A szolgáltatás teljes mértékben titkosítja a feltöltött tartalmakat, amelyek bármilyen webhozzáféréssel rendelkező eszközről hozzáférhetőek, így akár iPhone-ról vagy Android-alapú eszközről is.

 

A LiveKive használatához egy kliensprogram letöltése, majd egy gyors regisztráció szükséges. A Windows-hoz szükséges kliensalkalmazás innen tölthető le.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.