Hirdetés

Napi tipp: BatteryBar - akkuinfók notebookra



|

Az ingyenes kiegészítő rengeteg információval lát el minket a gép akkumulátorával kapcsolatban.

Hirdetés

Noha a Windows sokat fejlődött az energiagazdálkodási területen, egy notebook akkumulátorának pillanatnyi állapotáról nem sokat árul el. A BatteryBar egy olyan ingyenes, könnyen kezelhető alkalmazás, amely kompatibilis a Windows XP-vel, Vistával és 7-tel, és rengeteg információt szolgáltat az akku állapotáról.

 

A BatteryBar beépít egy apró ablakot a tálcába, amely képes százalékos formában jelezni az akku töltöttségi szintjét, vagy kiírhatja a hátralévő üzemidőt is. A két mód kattintásra váltható. Ha hálózatról működik a gép, akkor zöldről kékre vált az akku, és a teljes töltésig szükséges időt írja ki.

 

Amikor az apró ablak fölé visszük az egeret, további érdekes információkat kapunk: a felugró ablak megmondja például az akku teljes kapacitását, AC-státuszát, illetve a teljes élettartamra is ad egy becslést. A hasznos kiegészítő ingyenes, alap verziója innen tölthető le.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.