Hirdetés

Napi tipp: Circle Dock - dokkoló kör alakban



|

A Circle Dock alkalmazásindító ott jelenik meg, ahol éppen az egerünk van.

Hirdetés

Rengeteg féle dokkoló program létezik. Ezeket a képernyő szinte bármely pontján lehet rögzíteni. A Circle Dock alkalmazásindító azért is érdekes, mert mindig ott jelenik meg, ahol éppen az egerünk van. Az ötlet szerint a programok jönnek az egérkurzorhoz, és nem mi megyünk a dokkolóhoz.

 

A kör vagy spirális alakban felugró ablak oldala kilóghat a képernyőről, ha annak szélén vagyunk, azonban ezeket a részeket scrollozással vagy kurzorbillentyűkkel is elérhetjük. Egy, a felhasználó által megadható billentyűparancsra ugrik fel és tűnik el a Circle Dock. Ez alapesetben a CTRL + Windows-billentyű. Letöltés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.