Hirdetés

Napi tipp: Double Driver - driverek mentése és visszaállítása



|

A program képes a gépünkön lévő illesztőprogramok mentésére és visszaállítására.

Hirdetés

Egy készre konfigurált operációs rendszerben általában számos illesztőprogram van. Elég, ha csak a videokártyára, webkamerára, hálózati-vagy hangkártyára gondolunk, és csupán néhányat említettük azon eszközök közül, amelyekhez driver szükséges.

 

Az operációs rendszer újratelepítésekor fáradtságos munka mindegyiket újból telepíteni. A Double Driver ezen igyekszik segíteni. A program képes gépünket szkennelni, azonosítani a fent lévő illesztőprogramokat; majd ha akarjuk, el is menti azokat egy csomagba. A Windows újratelepítése után a Double Driverben egyszerűen a helyreállítás módot választva visszatehetjük illesztőprogramjainkat. Bővebb információ és letöltés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.