Hirdetés

Napi tipp: DVD-írás egyszerűen - Nero BurnLite 10



|

Egyszerű és ingyenes íróprogram a Nero 10 kistestvére.

Hirdetés

A Nero kétség kívül az egyik legnagyobb múltra visszatekintő, tiszteletet parancsoló név a CD-és DVD-író alkalmazások piacán. A program legújabb verziója a Nero 10. A fejlesztő azonban úgy döntött, kiad egy ingyenes, korlátlan ideig használható, egyszerűbb változatot is. Ez a Nero BurnLite 10, amely mindenképpen az ajánlott programok között szerepel a DVD-írók között.

 

Az ingyenes alkalmazás természetesen nem rendelkezik a nagyobb testvér széles szolgáltatás-tárházával, azonban képes CD-t és DVD-t írni, másolni, szerkeszteni, rippelni, képfájlt készíteni, és az online megosztással is megbirkózik. Ha valaki DVD-író programot keres, mindenképp ajánlott a Nero ezen változatát is szemügyre vennie. Az alkalmazás legfrissebb verziója letölthető honlapunkról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.