Hirdetés

Napi tipp: értesítési ikonok testreszabása



|

A Windows 7 tálcáján kedvünk szerint alakíthatjuk az értesítési területen megjelenő elemeket.

Hirdetés

A Windows 7 előtt igazi káoszt jelentett a tálca melletti értesítési terület, ahol a Windows és a külsős alkalmazások rengeteg ikonja elárasztotta az óra melletti részt, megtalálni valamit pedig igen nehézkes volt. Az új OS tálcáján azonban kedvünk szerint alakíthatjuk az értesítési területen megjelenő elemeket.

 

Ehhez kattintsunk a "Rejtett ikonok megjelenítése" nevű nyílra, majd a "Testreszabás" gombra. Ezután láthatjuk az értesítési területen megjeleníthető ikonok listáját, mellettük pedig egy legördülő menüt. Itt kiválaszthatjuk, hogy állandóan szeretnénk látni az adott elemet, vagy csak akkor, ha valamit az jelez. Természetesen az elrejtésre is van lehetőség. A gyakran használt ikonokat érdemes megjelenítettre állítani.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.