Hirdetés

Napi tipp: Facebook-profil letöltése



|

Archiválás céljára hamarosan letölthetjük a komplett facebookos profilunkat, annak minden tartalmával.

Hirdetés

 

 

A Facebookon hamarosan megjelenik egy olyan új lehetőség, amelynek hála lementhetjük profilunkat. A teljeset, tehát a valaha kapott és küldött üzeneteket, az üzenőfal teljes tartalmát, fotókat, állapotjelentéseket, profilinformációkat.

 

Az archiválási célokra kiváló újításnak hála merevlemezünkön tárolhatjuk a facebookos adatainkat. A alapfunkció elve az, hogy mindent egyetlen zip fájlba csomagol, majd letöltésre kínál fel. A szolgáltatás hátránya, hogy egyes területeken egyelőre nem elérhető, illetve, hogy a letöltésekkel egyelőre akadhatnak problémák, a funkció várhatóan a következő napokban teljesedik ki. A Profilom, Fiókbeállítások menüpont alatt találhatjuk majd, és az Adataink letöltése gombbal kérelmezhetjük a profil lementését. Videó:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.