Hirdetés

Napi tipp: fájlduplikátumok törlése



|

A Fast Duplicate File Finder könnyedén kitakarítja azokat a fájlokat, amelyből több is van gépünkön.

Hirdetés

Ha olyan problémával küzdünk, hogy bizonyos fájlokból, dokumentumokból vagy képekből ugyanazon változatból több is van gépünkön, és ezektől szeretnénk megszabadulni, érdemes lehet a következő, ingyenes programot szemügyre vennünk. A Fast Duplicate File Finder könnyedén kitakarítja azokat a fájlokat, amelyből több is van gépünkön.

 

Az alkalmazás a kiválasztott mappákat gyorsan ellenőrzi, majd a duplikámokkal kapcsolatban felajánlja a törlés lehetőségét. A keresés után több beállítás közül választhatunk, például, hogy a régebbi verzió kerüljön törlésre, vagy ne töröljük, hanem csak áthelyezzük a duplikátumokat.

 

A tisztogatás során természetesen nem árt vigyázni, és alaposan megnézni az adott fájlokat, mielőtt végleg töröljük őket. A Fast Duplicate File Finder innen tölthető le.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.