Hirdetés

Napi tipp: fájlkiterjesztés mutatása menügomb



|

Windows operációs rendszer alatt jobb egérgombot nyomva kaphatunk egy opciót, ami engedélyezi a fájlkiterjesztés mutatását.

Hirdetés

Windows operációs rendszer alatt jobb egérgombot nyomva kaphatunk egy opciót, ami engedélyezi, vagy tiltja a fájlkiterjesztés mutatását. Windows XP-ben ehhez egy kijelölt mappára kell nyomnunk, míg Vistában és Windows 7-ben az asztalon és a fájlkezelőben bárhová nyomhatunk.

 

A cél eléréséhez rengeteg módszer elérhető, mi most egy egyszerűt javasolunk. Az egészhez csupán ezt a fájlt kell letölteni, majd feltelepíteni számítógépünkre. A megfelelő Install.exe-t elindítva a szükséges fájlok feltelepülnek, majd a telepítő engedélyt kér a Registry-beállítások elvégzésére is. Ezek után a képen látható, jobb egérgombos menüben megkapjuk a kívánt opciót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.