Hirdetés

Napi tipp: fogyasztás elemzése notebookokhoz



|

A Windows 7 számos információt szolgáltat annak érdekében, hogy notebookunk energiatakarékosabban működjön.

Hirdetés

A Windows 7 számos információt szolgáltat annak érdekében, hogy notebookunk energiatakarékosabban működjön. A visszajelzéseket jól használva csökkenthető a fogyasztás, aminek következtében nő az akkumulátor-üzemidő és a teljesítmény is.

 

A Start menü keresőjébe írjuk be, hogy cmd, majd a megjelenő találaton jobb gomb, és Futtatás rendszergazdaként. A megjelenő parancssorba írjuk be, hogy powercfg -energy, majd nyomjunk Entert. A Windows 7 tesztet futtat gépünkön, azt keresve, miként tudna javítani annak energiafelhasználásán és fogyasztási hatékonyságán. A hibatalálatokat és javaslatokat egy HTML fájlba menti, amelyet a Windows/System32 könyvtárban találunk meg, energy-report.html néven.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.