Hirdetés

Napi tipp: Foobar2000 - könnyűsúlyú zenelejátszó



|

Az alkalmazás minimális erőforrás-igénnyel rendelkezik, ám nagy tudású.

Hirdetés

A Foobar2000 egy olyan ingyenes, Windows operációs rendszereken használható zenelejátszó program, amelynek az egyik legfontosabb jellemzője, hogy minimális erőforrás-igénnyel rendelkezik. A könnyűsúlyú alkalmazás ennek ellenére nagy tudással bír.

 

Támogatja a legelterjedtebb audioformátumokat, így például: MP3, MP4, AAC, CD Audio, WMA, Vorbis, FLAC, WavPack, WAV, AIFF, Musepack, Speex, AU, SND. A széles körben testreszabható program Unicode- és ReplayGain-támogatással is rendelkezik, továbbá a szünetmentes lejátszás sem jelent számára problémát. A Foobar2000 aktuális verziója elérhető a letöltés rovatunkon keresztül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.