Hirdetés

Napi tipp: fülek az Intézőben - QTTabBar



|

Az apró kiegészítő segítségével a Windows 7 Intézőjét átalakíthatjuk úgy, hogy fülekkel dolgozhassunk benne.

Hirdetés

A QTTabBar már korábban is létezett, Windows XP és Vista alatt is működött. Fejlesztése ezt követően leállt, majd nem olyan régen a Windows 7-hez egy új verzió érkezett az alkalmazásból. Az apró kiegészítő segítségével a Windows 7 Intézőjét átalakíthatjuk úgy, hogy fülekkel dolgozhassunk benne. Akár egy böngészőprogramban.

 

A kiegészítőt a japán Quizo írta eredetileg, majd Paul Accisano fejlesztette tovább. Az új változatba több frissítés is került, azonban a legnagyobb értelemszerűen az, hogy Windows 7 alatt is jól használható, füles nézetet ad az Explorerben.

 

Telepítés után az Intézőben a Nézet, Állapotsor menülehetőséggel adhatjuk a QTTabBar-t a Windows Intézőhöz. A kiegészítő innen tölthető le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.