Hirdetés

Napi tipp: Google Calendar Sync és Outlook 2010



|

A Google szinkronizáló alkalmazása az Outlook 2010-es változatával is megbirkózik.

Hirdetés

A naptárunk naprakész állapota mindannyiunk számára fontos, ezt az igényt pedig a Google igyekszik kiszolgálni. A Google Calendar számos asztali és mobil alkalmazással működik, így például: iCal, iPhone, iPad, Blackberry, Android, Symbian, Windows Mobile. Az Outlookot is támogatta a szinkronizáló alkalmazás, azonban nem a 2010-es verziót: ma már ez is megoldott.

 

A Google Calendar Sync szinkronizáló program segítségével már az Outlook 2010-ben is naprakészen tarthatjuk naptárunkat. A 0.9.3.6-os verzió már együttműködik a 2010-es változattal, sajnos azonban csak a 32 bites verzió támogatott. A szinkronizáló program innen letölthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.