Hirdetés

Napi tipp: gyorsabb programindítás



|

Ha egy, már futó alkalmazásból szeretnénk még egyet indítani, nem kell a Start menüből előkeresnünk.

Hirdetés

Ha a Windows 7-ben egy, már futó alkalmazásból szeretnénk még egyet indítani, nem kell a Start menüből előkeresnünk. Például ha böngészőprogramunkat használjuk, és új ablakra lenne szükségünk, vagy az Intézőben szeretnénk még egyet megnyitni, ettől létezik gyorsabb megoldás is.

 

A már futó alkalmazás ikonján egyszerűen nyomjuk meg az egér középső gombját. Ha esetleg nem lenne, vagy a másik lehetőséget kényelmesebbnek tartjuk, a SHIFT gomb lenyomásával és a futó program ikonjára bal egérgomb megnyomásával ugyanezt a funkciót érhetjük el. A Windows gyorsan betölti a második ablakot is; így kényelmesebb, mintha a Start menün keresztül indítanánk egy másodikat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.