Hirdetés

Napi tipp: háttérképek diavetítésben



|

Ha több szép hátterünk is van, miért ne váltogatnánk őket diavetítésben?

Hirdetés

A Windows 7 számos tetszetős háttérképpel érkezik, és mi magunk is könnyedén találhatunk remek képeket az interneten. Nem mindig lehet könnyű választani. Ha több szép hátterünk is van, miért ne váltogatnánk őket diavetítésben?

 

Az Asztal egy üres részén nyomjunk jobb egérgombot, majd válasszuk a Személyre szabást. Az alsó sávban kattintsunk az Asztal háttere feliratra. A megjelenő képek közül a CTRL gomb lenyomva tartásával egy időben többet is kijelölhetünk. A képek alatt beállíthatjuk a képváltás gyakoriságát, valamint kérhetjük, hogy a Windows véletlen sorrendben cserélgesse a háttérképeket. Ne felejtsük el menteni a módosításokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.