Hirdetés

Napi tipp: HTC Home és Metro Home gadgetek



|

Szemet gyönyörködtető minialkalmazásokkal bővíthető az Asztal.

Hirdetés

Szemet gyönyörködtető minialkalmazásokkal bővíthető az Asztal, Windows 7 és Vista operációs rendszerek esetében egyaránt. Mindkét újdonság az HTC okostelefonjairól lehet ismerős: előbbi a Sense felület legismertebb részét varázsolja gépünkre, míg a másik, a Metro Home, a WP7-es mobilok interfészét idézi.

 

 

Az HTC Home minialkalmazás órát és időjárás előrejelzést is tartogat. Méghozzá valósághű animációkkal: felhők szállnak az Asztalon, vagy esőcseppek folynak le a képernyőn. A minőségről és pontosságról a The Weather Channel, az MSN és a Foreca gondoskodik.

 

A Metro Home gyakorlatilag egy különleges HTC Home minialkalmazás, azonban ez a gadget egy még dinamikusabb interfészt kapott, Metro stílusban. A gadget megfelelő mappájába fotókat másolva alul saját képeinkkel díszíthetjük tovább a minialkalmazást.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.