Hirdetés

Napi tipp: Internet Explorer 6 visszaszámlálás



|

A Microsoft egy újabb ösztönző weboldalt hozott létre - támogassuk az IE6 eltűnését.

Hirdetés

A Microsoft az elmúlt években már számtalanszor figyelmeztette a felhasználókat arra, hogy az Internet Explorer 6 elavult, és azonnal frissítsék a böngészőprogramot egy újabb verzióra. Sajnálatos módon idén februárban a világon a böngészőalkalmazások 12 százaléka még mindig IE6 volt, bár jó hír, hogy az arány egy év alatt 9 százalékot csökkent.

 

Az új weboldal visszaszámlálást hirdet, emellett megmutatja, hogy a világ országaiban hol milyen arányban használják az elavult, 10 éves böngészőt. A weblap emellett arra is bátorít minket, hogy minden olyan ismerősünket figyelmeztessük a frissítés szükségességére, aki még IE6-ot használ.

 

Az IE6 Visszaszámlálás weboldal itt megtekinthető.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.