Hirdetés

Napi tipp: Internet Explorer 9 RC - eszköztárak megjelenítése



|

Egyszerű megoldással csalogatható elő az IE 9 RC négy, rejtett eszköztára.

Hirdetés

Ha Ön letöltötte az Internet Explorer 9 RC verzióját, valószínűleg észrevette, hogy a menüsor, a kedvencek sor, a parancssor és a státuszsor is hiányzik a felhasználói interfészről. A probléma szerencsére meglehetősen egyszerűen orvosolható, ha valamelyikre szükségünk lenne, és látni szeretnénk.

 

Alapesetben mind a négy eszköztár megjelenítése ki van kapcsolva. A bekapcsoláshoz a fülek sorában egy üres területen nyomjunk jobb egérgombot, majd a felső négy találat mellé pipát téve (rákattintva) aktiválhatjuk az adott eszköztár megjelenését. A másik lehetőség az ALT gomb lenyomása, majd a megjelenő menüben a View, Toolbars menüpontban megtehetjük az előbb leírt beállítást.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.