Hirdetés

Napi tipp: kedvencek sáv az Internet Explorer 9-ben



|

Alaphelyzetben nem látható a kedvencek-és parancssáv, illetve az állapotsor.

Hirdetés

Ha Ön már használja az Internet Explorer 9 publikus bétáját, bizonyára észrevette, hogy alaphelyzetben hiányzik belőle a kedvencek sáv, a parancssáv és az állapotsor is. Ezek azonban nem vesztek el véglegesen - bekapcsolhatóak.

 

Ehhez csupán annyi kell tennünk, hogy a fülek melletti üres területen jobb egérgombot nyomunk (vagy ALT+F, Nézet, Eszköztárak), majd kiválasztjuk, hogy a hiányzó elemek közül melyikeket szeretnénk megjeleníteni. Miután valamelyiket aktiváltuk, feltűnő jelenségként hat - egyértelműen nem az új verzióhoz készültek, hanem a régiből maradtak hátra. A végleges IE9-ben várhatóan másképp néznek majd ki.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.