Hirdetés

Napi tipp: Lomtár az értesítési területen



|

A SystemTray Recycler egy apró és hordozható alkalmazás, amely beépíti a Lomtárat a tálca értesítési területére.

Hirdetés

A Lomtárat az Asztalon kívül az Intézőben is rögzíthettük, a Windows 7-ben pedig akár a tálcára is. A SystemTray Recycler azonban új lehetőséget biztosít a kuka megjelenítésére - egy apró és hordozható alkalmazás, amely beépíti a Lomtárat a tálca értesítési területére.

 

A program értesítési ikonként jeleníti meg a Lomtárat a tálca jobb szélén. Jobb és bal egérgombbal egyaránt előhívhatjuk a menüjét, amely megmutatja, hány fájl van benne, és mennyi helyet használunk. A Lomtáron kívül a Temp is üríthető innen, illetve beállítható, hogy a program a Windows-zal együtt induljon. Az alkalmazás mappájában a FULL.ICO és EMPTY.ICO ikonfájlokat kicserélve egyedi ikonokkal is használhatjuk az értesítési területre integrálódó Lomtár-alkalmazást. Letöltés itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.