Hirdetés

Napi tipp: Mailinator - eldobható e-mail cím



|

Ha csak egy kuponkód vagy egy gyors regisztráció érdekel minket, ajánlatos lehet az eldobható e-mail cím használata.

Hirdetés

Gyakran előfordul, hogy egyes oldalak használatához, vagy egy kód megszerzéséhez regisztrálnunk kell az adott webhelyen. Természetesen valós e-mail címre van szükségünk, ahová az adatokat meg is kapjuk. Nem sokkal ezután viszont sok esetben spamáradat veszi kezdetét, végeláthatatlan akciókkal és hirdetésekkel. Ennek kivédésére remek az eldobható e-mail cím.

 

Az úgynevezett Mailinator egy olyan szolgáltatás, amely ingyenes, és nincs regisztrációhoz kötve. Új e-mail cím megalkotásához mindössze ki kell gondolnunk egy nevet, majd mögéírni, hogy @mailinator.com (például: ideaztanspamelhetsz@mailinator.com). Ezt követően elég megadnunk a kitalált címünket, és ellenőrizni a bejövő leveleket.

 

Természetesen a regisztráció és jelszó nélküli működés azt is jelenti, hogy egy nem túl biztonságos rendszerről van szó. Tehát ha valamilyen személyes vagy fontos információt várunk, akkor semmiképp ne ezt a szolgáltatást használjuk. Az oldal nem tisztázza, hogy meddig tárolja a címeket és a hozzá tartozó leveleket, tehát ha végeztünk, érdemes lehet törölni őket (lehetőség van egyébként ezek továbbítására is). 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.