Hirdetés

Napi tipp: mappák új folyamatban



|

Ha új folyamatban nyitjuk meg mappáinkat, a rendszer lassulásakor vagy lefagyásakor jobb eséllyel folytathatjuk a munkát.

Hirdetés

Alapesetben a Windows 7 ugyanabban a folyamatban nyitja meg a kért mappákat. Így spórolhat az erőforrásokkal, azonban ezzel együtt jár az is, hogy ha valami nem túl stabil műveletet végzünk, vagy olyan feladat előtt állunk, amitől az Explorer összeomolhat, az összes mappánk lefagy.

 

Ezért ha tudjuk, hogy számíthatunk hasonló jelenségre, érdemes lehet új folyamatban megnyitni a különböző mappákat. Ehhez a Sajátgépben jelöljük ki a kívánt mappát, meghajtót. Tartsuk lenyomva a Shiftet, majd eközben jobb egérgomb a választott mappára. Itt kattintsunk a Megnyitás új folyamatban sorra. Ha valami lefagy gépünkön, az várhatóan az így megnyitott mappákat nem érinti majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.