Hirdetés

Napi tipp: Meebo - azonnali üzenetküldés böngészőből



|

Az internetes alkalmazás szinte az összes üzenetküldővel kompatibilis, és azonnal elérhető.

Hirdetés

A gyors kommunikáció egyik legjobb módja az azonnali üzenetküldő szoftverek alkalmazása. Ezekből számos létezik, elég csak az MSN-t (Live Messenger), Yahoo Messengert, AOL-t, ICQ-t vagy GTalkot említeni. Természetesen ha mi az egyiket használjuk, partnerünk pedig a másikat, egy összetett kliensprogramra lehet szükségünk, amely többet is támogat a fenti platformokból.

 

Ellenben választhatunk webes klienst is, amilyen például a Meebo. Az internet-alapú kliens nem igényel telepítést, csupán egy regisztrációt, majd bejelentkezést. Gyakorlatilag minden ismert és használt üzenetküldőt támogat. A legjobb, hogy nem csak PC-n, de Androidon, BlackBerry-n és iPhone-on is használható.

 

Az üzenetküldésen túl alkalmas fájlok küldésére, játékok használatára, videochatre, továbbá sok plusz szolgáltatást és beállítást tartogat. Bővebb információ és regisztráció az alkalmazás weboldalán.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.