Hirdetés

Napi tipp: megnyitott mappák visszaállítása újraindítás után



|

Ha sokszor használjuk ugyanazt a mappát, vagy sok mappát használunk, fárasztó lehet minden kijelentkezés és újraindítás után megnyitni őket. Apró trükk arra, hogyan automatizáljuk a folyamatot.

Hirdetés

Ha sokszor használjuk ugyanazt a mappát, vagy sok mappát használunk, fárasztó lehet minden kijelentkezés és újraindítás után megnyitni őket. Erre szerencsére nincs is szükség, ugyanis a Windows konfigurációs lehetőséget biztosít ennek automatikus megoldására.

 

Alapból a Windows letiltja ezt a lehetőséget, azonban a bejelentkezés, bekapcsolás és újraindítás utáni mappahelyreállítást egyszerűen aktiválhatjuk.

 

Ehhez a Vezérlőpultban a Mappa beállításai menüt választva a "Nézet" fülre kell kattintanunk, majd a "Bejelentkezéskor a korábbi mappaablakok helyreállítása" opciót be kell pipálnunk. Ezután ha a gépünket újraindítjuk, mindig magától megnyitja az utoljára használt mappáinkat.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.