Hirdetés

Napi tipp: milyen szervízcsomagunk van Windows 7 alatt?



|

Néhány kattintás, és már tudjuk is, milyen szervízcsomag van számítógépünkre telepítve.

Hirdetés

Sok esetben lehet indokolt, hogy tudjuk, Windows 7-es számítógépünkön milyen szervízcsomag van telepítve. Néhány program és hardver például megkövetelheti, hogy legyen feltelepítve egy adott javítás; de már csak azért is jó lehet, hogy naprakész legyen az operációs rendszerünk.

 

Azért, hogy megtudjuk, milyen Service Pack van gépünkön, kattintsunk a Start menüre, majd a Vezérlőpultra. Ezután válasszuk a Rendszer ikont. Az alapvető rendszerinformáció lapon találjuk magunkat, ahol a felső részen a Windows-verziónál láthatjuk, milyen változata van fent PC-nken az operációs rendszernek. Ugyancsak itt látjuk a szervízcsomag verziószámát is. Ha nincs ilyen telepítve, akkor ezt egyszerűen nem közli a Windows (tehát nincs olyasmi felirat, hogy Service Pack 0). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.