Hirdetés

Napi tipp: minden e-mail mentése



|

A MailStore Home az asztali kliensekből és a POP/IMAP-fiókokból is képes elmenteni leveleinket.

Hirdetés

A MailStore Home egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy minden létező levelünket elmentsük. Képes egyszerre több alkalmazást is kezelni, így ami az asztali klienseket illeti, az Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Thunderbird és Exchange alkalmazásokból egyaránt importálhatóak a levelek. Kezeli továbbá a POP/IMAP fiókokat is (például Gmail vagy Yahoo! Mail).

 

Az alkalmazás egyetlen nagy archívumban tárolja az összes elmentett levelet: ebben olvashatóak, kereshetőek és szűrhetőek is az e-mailek. A szoftver képes CD-re és DVD-re kiírni a mentett adatbázist, de akár egyetlen levelet is exportálhatunk .eml formátumban. A program telepíthető letöltés rovatunkon keresztül.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.