Hirdetés

Napi tipp: nagy fájlok küldése



|

Néhány tipp arra az esetre, ha a küldeni kívánt fájl nem fér bele az e-mail mellékletébe.

Hirdetés

A legtöbb levelezőszerver általában megszabja a csatolt fájlok maximális méretét, ami a legtöbb esetben 10 megabájtban maximalizálódik. A Gmail és a Yahoo kivételek, de még az ő 25 és 20 megabájtos keretükkel sem nyílik lehetőség videók vagy képalbumok átküldésére.

 

Ha tehát nagyobb mellékletet szeretnénk eljuttatni valakihez, azt nem e-mailben tudjuk megtenni. A nagy fájlok küldésére jó példa a YouSendIt, ahol weben keresztül akár 100 megabájtos fájlokat is küldhetünk. Szintén remek megoldás lehet a SugarSync, ami 5 GB online tárhelyet és könnyű megosztási lehetőséget kínál. Érdemes lehet megtekinteni a WeTransfert is, amely 2 GB tárhelyet ajánl ilyen célra. Természetesen számtalan megoldás létezik az említett témában, a fentiek csupán jól működő példák voltak.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.