Hirdetés

Napi tipp: Nudgemail - emlékeztető e-mailben



|

A szolgáltatás segítségével e-mail-címünkre kérhetünk emlékeztetőket.

Hirdetés

A Nudgemail egy olyan remek szolgáltatás, amely e-mailben küld számunkra emlékeztetőket. Hasznos lehet abban az esetben, ha például egy szombati nagybevásárlást tervezünk, és így szeretnénk eszünkbe juttatni - egy szombati levéllel. De akkor is jól jöhet, ha számtalan olvasatlan levelünk van, és az egyre régebbiekről hajlamosak vagyunk megfeledkezni - ekkor újra elküldhetjük ezeket magunknak.

 

A Nudgemail a legnagyobb meglepetésre nem igényel semmilyen fajta regisztrációt vagy belépést. Még csak telepíteni sem kell semmit. Bármilyen PC-n működik, amely képes levelet küldeni és fogadni. A működés módjához szükséges néhány angol szó, azonban felettébb egyszerű: ha például szombati emlékeztetőt akarunk, akkor a saturday@nudgemail.com címre írunk, de ha holnapit, akkor az előtag tomorrow. Ha két óra múlva akarjuk megkapni, akkor 2hours, ha február 12-én, akkor feb12 az előtag.

 

A címzési módokról bővebben itt olvashatunk, a Nudgemail weboldala pedig itt található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.