Hirdetés

Napi tipp: Opera 11.10 Barracuda



|

Kipróbálható az Opera legújabb változatának bétája, amely több újítást is ígér.

Hirdetés

Február második felében vált elérhetővé az Opera legújabb böngészőprogramjának bétája, az Opera 11.10, amely Barracuda fedőnévre hallgat. Ez az első olyan verzió, amelynek nevet adnak, és az összes jövőbeli változathoz kapcsolódik majd egy.

 

Az Opera 11 óriási előrelépés volt a korábbi szoftverhez képest, és a 11.10-es verzióval hasonlóan nagy változásokat ígér a fejlesztőcsapat. A b2005-ös állapotú bétának egyelőre még számos hibája van, azonban a változtatások listája már most elképesztően hosszú. A bétát mindennapi használatra még nem ajánlják, azonban aki szeretné letesztelni a böngésző új verzióját, az erre a linkre kattintva letöltheti a legújabb Operát.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.