Hirdetés

Napi tipp: Pinguy OS - harcrakész Linux



|

Az operációs rendszer telepítés után azonnal, kényelmesen használható.

Hirdetés

A Pinguy OS egy olyan Linux-alapú operációs rendszer, amely mindenkinek a kedvében járhat, nem csak a Linux-fanatikusoknak. Az OS érdekessége, hogy nincs szükség semmiféle trükkre és telepítésre annak érdekében, hogy használható rendszert kapjunk. Ami kell, azt ugyanis előre beépítették.

 

A Pinguy OS gyakorlatilag egy egyszerű Ubuntu 10.10, amelyhez számos kiegészítést adtak hozzá, így lehet Live DVD is, de telepíthető is az OS. Minden szükséges program előre telepítve van a videofájlokhoz, zenékhez, webes tartalmakhoz (például flash, java).

 

A Pinguy OS-t egyszerű és ésszerű felhasználásra tervezték, széleskörű funkcionalitással. A különböző fájltípusokhoz előre hozzátársították a megfelelő alkalmazásokat is. Az operációs rendszer innen tölthető le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.