Hirdetés

Napi tipp: Recuva - törölt fájlok visszaállítására



|

A véletlenül törölt fájlok helyreállítására tökéletes megoldás lehet a Recuva.

Hirdetés

Ha véletlenül letöröltünk egy fájlt, vagy egy kártékony vírus tette ezt helyettünk, a Recuva jó eséllyel megtalálja és helyreállítja azt nekünk. Feltéve, hogy még nem lett felülírva. A fájlhelyreállítás szó ellenére a program kizárólag sértetlen fájlrendszerben képes működni. Ha újraformáztuk a merevlemezt, vagy az fizikailag megsérült, más szoftverre van szükségünk.

 

Ha azonban olyan alkalmazást keresünk, amely a törlések visszavonására szolgál, a Recuva jó megoldás lehet. FAT és NTFS fájlrendszerekkel egyaránt képes együttműködni, tehát gyakorlatilag bármilyen Windows-zal telepített PC-n használható. A Recuva letölthető a fejlesztő weboldaláról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.