Hirdetés

Napi tipp: rendszer-visszaállítás részletesen



|

A Windows 7 pontosan megmondja, hogy a rendszer-visszaállítási pontok mely alkalmazásainkat érintik.

Hirdetés

A Rendszer-visszaállítás használata a Windows korábbi verzióiban afféle zsákbamacska volt, ugyanis nem lehetett tudni, hogy melyik mit változtat, így csak a végrehajtás után derült ki, hogy pontosan mi tűnt el esetlegesen. A Windows 7 nagy előnyt nyújt ilyen téren, ugyanis képes megmondani, hogy melyik mentés milyen alkalmazásokat és drivereket befolyásol.

 

A Vezérlőpultban nyissuk meg a Helyreállítást. Válasszuk a Rendszer-visszaállítás eszköz megnyitása lehetőséget, majd a Tovább gombot. Kijelölve a kívánt visszaállítási pontot, kattintsunk az Érintett programok keresése gombra. A Windows ezután megmutatja, mit módosítana a helyreállítás.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.