Hirdetés

Napi tipp: rendszer-visszaállítás testreszabása



|

Szabályozhatjuk a használt lemezterületet, és a menteni kívánt anyagokat is.

Hirdetés

A Windows Vista esetében még nem sok beállítási lehetőséget nyújtott a Rendszer-visszaállítás opció. A Windows 7-ben ez sokat fejlődött; már több dolgot is beállíthatunk a szolgáltatásban.

 

Kattintsunk a Start menüre, majd a Computeren jobb gomb, és Tulajdonságok. A megjelenő ablakban válasszuk a Rendszervédelem feliratot. A Rendszer tulajdonságain belül a Rendszervédelem fülre kell állnunk, a Védelmi beállításoknál pedig kiválasztanunk elsődleges merevlemezünket; majd Beállítás... gomb.

 

Ezt követően megadhatjuk, hogy a rendszer a Windows 7 beállításait (Registry) is mentse, vagy csak a fájlok korábbi verzióit, esetleg egyiket sem. Ezen felül a maximálisan használt lemezterületet is itt állíthatjuk be. Ajánlatos a rendszer beállításait is elmenteni, hiszen ellenkező esetben a visszaállítás nem sokat segít egy sérült operációs rendszeren.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.