Hirdetés

Napi tipp: rendszeroptimalizálás okosan



|

A rendszer optimalizálására számos program létezik. Az egyik a TuneUp Utilities 2010.

Hirdetés

A rendszer optimalizálására számos program létezik, az egyik ilyen a TuneUp Utilities 2010, amely számos szolgáltatást kínál. A 2010-es változat a 64 bites Windows 7-et és Vistát is támogatja, és egy új Start Centert kapott, ahol mindent egyszerre látunk.

 

Rendelkezik olyan mini-alkalmazással, amely az asztalra téve állandóan mutatja gépünk tulajdonságait. Turbó módba kapcsolva számos háttéralkalmazást kikapcsol, a Live Optimization pedig a rendszerprioritásokat változtatja a kívánt alkalmazások javára.

 

Az alkalmazással a rendszer elemeit, ikonokat, bejelentkezési képernyőt is megváltoztathatjuk. Alkalmas a Windows teljes körű testreszabására, javítások elvégzésére, a registry karbantartására, lemez-töredezettségmentesítésre, a rendszerindításkor induló programok kezelésére, törölt fájlok visszaállítására, a merevlemezek figyelésére, de programok is uninstallálhatóak vele. A TuneUp Utilities számos olyan lehetőséget kínál, amellyel Windows-unkat karban tarthatjuk. Az ingyenes próbaváltozat innen tölthető le.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.