Hirdetés

Napi tipp: RichCopy - profi másolás, szünetekkel



|

A Microsoft RichCopy alkalmazással egyszerre több fájl is másolható, illetve a folyamat szüneteltethető.

Hirdetés

A Microsoft RichCopy alkalmazással egyszerre több fájl is másolható, illetve a folyamat szüneteltethető. Az ingyenes program eredetileg 2001-ben született, azóta pedig frissítésekkel tart lépést a követelményekkel szemben. Az alkalmazás célja, hogy megkönnyítse azok munkáját, akik nagy számú fájlt másolnak meghajtók között közvetlenül, vagy hálózaton át.

 

A RichCopy több szálon képes dolgozni, tehát ahelyett, hogy sorban másolná át a fálokat, egyszerre többet, párhuzamosan is képes rögzíteni az új helyére. Ezzel is csökkentve a szükséges időtartamát a folyamatnak. A program emellett lehetőséget ad a másolás ideiglenes szüneteltetésére, amely aztán gombnyomásra folytatható.

 

Az alkalmazás számos haladó beállításra is lehetőséget ad, úgy, mint szűrők beállítása, mentési attribútumok vagy cache méretének átállítása. A Microsoft RichCopy alkalmazása innen letölthető.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.