Hirdetés

Napi tipp: SDelete - fájlok végeleges törlése



|

Az alkalmazással törölt fájlok visszaállítására senkinek nem lesz lehetősége.

Hirdetés

Az SDelete egy olyan alkalmazás, amely a parancssor keretein belül működik, és a Microsoft fejlesztette. Haszna abban rejlik, hogy ha végérvényesen szeretnénk bizonyos fájloktól megszabadulni, akkor ez a program segít benne nekünk. Ha az SDelete segítségével törlünk valamit, azt nem csak mi, de egy szakértő sem tudja majd visszaállítani.

 

Első lépésként töltsük le az alkalmazást, majd a használatához kövessük az alábbi lépéseket:

1. A Start menü keresőjébe írjuk be, hogy cmd, majd indítsuk el a parancssort.

2. Navigáljunk oda, ahová az SDelete programot letöltöttük. Például: C:/cmdtools, majd nyomjunk Entert.

3. Most írjuk be, hogy sdelete, majd közvetlenül ezután a fájl elérési útját, és nyomjunk Entert. Például: sdelete c:/biztonsagosadat.txt

4. Amint a fájlt töröltük, a parancssorban erről visszajelzést kapunk. Az adatot véglegesen eltávolítottuk, lehetséges visszaállítása miatt nem kell aggódnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.