Hirdetés

Napi tipp: Splashtop OS - böngészésre notebookon



|

A Windows mellett létező Splashtop OS kifejezetten gyors internetezéshez készült.

Hirdetés

A Splashtop OS egy kicsi, webcentrikus operációs rendszer, amelyet kifejezetten notebookok és netbookok esetében lehet ajánlott használni. Gyakorlatilag egy másodlagos operációs rendszerről van szó, amely a Windows mellett képes dolgozni.

 

A gyakorlatilag azonnal betöltődő OS teljesen független a Windows-tól, annak beállításait és fájljait is békén hagyja. Csupán a telepítéshez szükséges a Windows. Utána a Splashtop OS-t indítva körülbelül 5 másodperc alatt felugrik az indítóképernyő, amely Bing keresőt és a kedvenc weboldalainkat tartalmaz.

 

A Splashtop OS a Chromiumra épített, így kínál biztonságos böngészést. Az ingyenes operációs rendszer előretelepített Adobe Flash Playerrel rendelkezik. A fejlesztők weboldaláról szabadon letölthető.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.